Πέθανε η 23χρονη Φαίη την οποία ξυλοκόπησε ο σύντροφός της


Έφυγε τελικά από την ζωή η 23χρονη Φαίη την οποία ξυλοκόπησε άγρια ο σύντροφός της μπροστά στα μάτια της αδερφής της και του συντρόφου της στην Νέα Μάκρη.
Η άτυχη κοπέλα βρισκόταν σε κώμα.Οι γονείς της μέσα στην θλίψη τους είχαν την μεγαλοψυχία να δωρίσουν τα νεφρά και το ήπαρ της.

Η άτυχη κοπέλα, είχε βρεθεί στις αρχές Απρίλη από πρόσωπο που κανείς δεν επιβεβαιώνει, πεσμένη στην άσφαλτο λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι της και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στον Ερυθρό Σταυρό. Στη συνέχεια νοσηλεύτηκε στην Γενική Κλινική Αθηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες το μοιραίο βράδυ δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιον και βγήκε από το σπίτι της.

Ο 25χρονος αναζητείται και εις βάρος του έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.
«Αν έχει ανθρωπιά να παραδοθεί. Ας είναι υπεύθυνος να αναλάβει τις ευθύνες για αυτό που έκανε», λέει η θεία της Φαίης, η οποία δεν μπορεί να καταλάβει τι το τόσο κακό έκανε η νεαρή στον 25χρονο και της φέρθηκε έτσι.«Είχαν μια γνωριμία μόλις 2 μήνες. Δεν ήξερε κανείς το ποιόν του… Τι του έκανε και έβγαλε τόσο μεγάλο μένος επάνω της», προσθέτει και ζητάει από όποιον γνωρίζει κάτι να βοηθήσει. Σύμφωνα με την ίδια ο νεαρός απειλεί την οικογένεια της κοπέλας.
Όπως λέει η θεία της «κανένας από την οικογένεια του 25χρονου δεν ήρθε στο νοσοκομείο».
Από φτωχή οικογένεια προέρχεται η Φαίη.  Όπως έχει γίνει γνωστό οι δικοί της αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Ο πατέρας της είναι ναυτικός συνταξιούχος και η Φαίη δούλευε περιστασιακά σε καφετέριες για να έχει το δικό της χαρτζιλίκι.


Με πληροφορίες απο  to-gamato.com

Σχόλια