Ο καιρός σήμερα












Πρόγνωση για την Κυριακή 31-03-2013
Γενικά χαρακτηριστικά - προειδοποιήσεις Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα βορειοδυτικά.
Θερμοκρασία σε βαθμιαία πτώση από τα βορειοδυτικά.


Αναλυτική πρόγνωση

Μακεδονία Θράκη: τοπικές νεφώσεις που βαθμιαία από τα δυτικά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στη Μακεδονία και αργότερα στη Θράκη. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. 'Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 με 7 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 8 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια.
Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα. 'Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 11 έως 20 βαθμούς κελσίου. Στην Ήπειρο η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Το βράδυ βελτίωση. 'Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 8 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια η μεγίστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη: τοπικές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών από το απόγευμα. 'Ανεμοι: νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το βράδυ στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. 'Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 13 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Αττική: λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες το μεσημέρι - απόγευμα όποτε υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων τοπικών βροχών. 'Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 12 έως 20 βαθμούς κελσίου.

Θεσσαλονίκη: νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το βράδυ. Τις πρωινές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. 'Ανεμοι: νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ που το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: από 10 έως 17 βαθμούς

Σχόλια