Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/3



















Διαβάστε τι λέει η Μπέλλα Κυδωνάκη για το ζώδιό σας σήμερα.


ΚΡΙΟΣ

Πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και γενικά περισσότερο αναλυτικοί σε θέματα που σας απασχολούν άμεσα. Παρόλο που είναι η ημέρα της ξεκούρασης εσείς όλο και με κάτι θα ασχοληθείτε και θα χρειαστεί να εντάξετε ένα πρόγραμμα ακόμα και διατροφής για να ξεπεράσετε την ένταση ή το στρες που νιώθετε. Ο οργανισμός σας μπορεί να χρειάζεται ξεκούραση και ειδική μεταχείριση. Ένας Παρθένος μπορεί να σας βοηθήσει για να κάνετε πιο εύκολα τα ξεκαθαρίσματά σας.



ΤΑΥΡΟΣ

Είναι μια πολύ καλή ημέρα για σας, αφού θα κερδίσετε τις εντυπώσεις και επίσης θα κάνετε με μεγαλύτερη ευκολία οτιδήποτε χρειάζεται για να είστε έτοιμοι. Η ερωτική σας διάθεση επειδή θα εμπεριέχει και ένα ρομαντικό στοιχείο ίσως να σας κάνει να αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερο για να ξεκλειδώσει ένα πολύ δύσκολο κομμάτι σας που αφορά την εμπιστοσύνη και την ασφάλεια σας. Αν θέλετε να ρισκάρετε είναι καλή ημέρα σήμερα για να έχετε θετικά αποτελέσματα.



ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να επανέλθουν εν μέρει κάποια προβλήματα τα οποία δεν είναι και τόσο σοβαρά όσο τα βλέπετε. Ίσως υπάρχει και ένα στοιχείο υπερβολής ή ψευδαίσθησης κυρίως για τους γεννημένους το πρώτο δεκαήμερο. Αφήστε πάντως την καρδιά σας ελεύθερη και μην μπερδεύεστε με άλλα άτομα κυρίως μην ανακατεύετε λόγια που μπορεί να σας εκθέσουν και να σας βγάλουν ακόμα και ψεύτες. Ο Παρθένος μπορεί να επανέλθει δριμύτερος.



ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Νιώθετε καλύτερα γιατί τα έχετε βάλει κάτω με τη λογική και ίσως αυτό να σας κάνει να πιστέψετε ότι κάτι πάει να αλλάξει, κυρίως από την σχέση σας με έναν Παρθένο όπου κατά εποχές περνάτε κρίση λόγω της δικής του έκρηξης αλλά και της δικής σας ανεξαρτησίας και συνολικά της επαναστατικής διάθεσης. Μπορεί να σας προκύψει ένα ταξίδι όπου ίσως συνδυάσετε την διασκέδαση με την εν μέρει επαγγελματική προοπτική. Η ξαφνική σας δραστηριοποίηση πάντως σας έχει κάνει περισσότερο κοινωνικούς.



ΛΕΩΝ

Οικονομικές υποθέσεις με την πρακτική πλευρά του θέματος σας απασχολούν ιδιαίτερα για αυτό θα πάρετε λογικές αποφάσεις, κυρίως αν αφορούν σε ένα ακίνητο ή για μια δουλειά που θα βάλετε τα όρια σας. Μια νέα γνώση δεν θα σας αφήσει αδιάφορους και σίγουρα αν ξεκινήσετε τώρα θα είναι υπέρ σας γιατί έχετε ευκαιρία εξέλιξης και επέκτασης. Αν χειρίζεστε τα χρήματα τρίτων ή έχετε από κοινού οικονομικά με ένα πρόσωπο χρειάζεται να είστε πολύ προσεκτικοί ακόμα και στα μικρά ποσά που διαχειρίζεστε γιατί μπορεί να γίνουν λάθη.



ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δύναμή σας επανέρχεται και επειδή μπορεί να έχετε πάρει κάποιες αποφάσεις ξαφνικές και απρόσμενες ίσως τώρα δείτε ότι βιαστήκατε και θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε μεγαλύτερη πρόσβαση με το άτομο που διακόψατε απότομα την σχέση σας που ίσως είναι Καρκίνος ή Αιγόκερως. Για να φτιάξετε το κλίμα θα πρέπει να δώσετε υποσχέσεις τις οποίες όμως δεν θα τις παραβιάσετε. Να είστε προσεκτικοί σε αυτά γενικά που μεταφέρετε γιατί μπορεί να γίνουν λάθη και να κατηγορηθεί τσάμπα ένα πρόσωπο.


ΖΥΓΟΣ

Μαζεύετε τις δυνάμεις σας και πάλι γιατί νιώθετε ότι είναι απαραίτητο να μείνετε μόνοι με τον εαυτό σας για να πάρετε αποφάσεις λογικής. Αν και σας φαίνεται δύσκολο αυτό, τελικά είναι αναγκαίο γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο και θα γίνετε και πάλι δραστήριοι. Είναι αναγκαίο να διαπιστώσετε μόνοι σας το λάθος και το ψέμα και κυρίως αν διατηρείτε μια σχέση που δεν έχετε προς το παρόν τη δύναμη να φανερώσετε προς τα έξω. Να θυμάστε ότι είναι ο καιρός που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια θέματά σας και ίσως να σας θορυβήσουν ή να σας εκπλήξουν.



ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είστε πολύ πρακτικοί και προσπαθείτε να προσεγγίσετε με τη λογική ένα θέμα που μπορεί να σας πονάει και να σας ενοχλεί. Αυτό θα σας βοηθήσει να σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων και να μην βρεθείτε μετέωροι από κάποιες ιδέες σας. Οι φίλοι σας θα χαρούν που θα τους συναντήσετε γιατί μπορεί και να είχατε απομονωθεί. Η σχέση με έναν Κριό μπορεί να χρειάζεται έξτρα φροντίδα από την πλευρά σας. Ίσως ένα υποτιθέμενο φιλικό πρόσωπο σας κάνει ξαφνική εξομολόγηση.



ΤΟΞΟΤΗΣ

Είστε τελείως μπερδεμένοι και προσπαθείτε να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους με την σκοπιά της λογικής και της πρακτικότητας. Δεν είναι η καλύτερη σας κίνηση αυτή αλλά τουλάχιστον θα είστε περισσότερο γειωμένοι και σίγουροι για την απόφασή σας. Είναι δύσκολο πάντως να κάνετε απολογισμό μιας κατάστασης γιατί μπορεί να έχετε και δόση υπερβολής. Επειδή σας αρέσει το ρίσκο αυτό το διάστημα μπορεί να κάνετε νέα ξεκινήματα και σίγουρα κάτι καλό θα βγει από αυτό.



ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Προγραμματίζεστε περισσότερο και πιθανόν να έρθετε πιο κοντά με έναν Παρθένο που είχε μια αλλόκοτη συμπεριφορά απέναντί σας αυτό το διάστημα. Τουλάχιστον για σήμερα μαζεύεστε γιατί θέλετε να μην κάνετε υπερβολές. Η συμπαράσταση απέναντι σε ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι είτε στο εξωτερικό είτε να είναι πολύ απασχολημένο με θέματα σπουδών θα σας δώσει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά. Τα συναισθήματά σας μπορεί να μην τα δείχνετε εύκολα αλλά τουλάχιστον θα κάνετε κινήσεις για να έρθετε πιο κοντά.



ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να μην σας πολυαρέσει που σκέφτεστε με την κοινή λογική γιατί θέλετε να ζείτε τη ζωή σας με άνεση και ελευθερία. Ίσως να μπείτε βαθιά μέσα στον εαυτό σας και να θέλετε να ξεκόψετε κάποιες εξαρτήσεις που έχετε με ένα πρόσωπο. Ο Παρθένος θα σας συγκινήσει γιατί θα προσπαθήσει να σας στηρίξει σε κάποια προσωπικά σας θέματα. Η συζήτηση που μπορεί να κάνετε με έναν Κριό θα σας δώσει το νέο του στίγμα το οποίο θα το βρείτε πιο δημιουργικό για την εξέλιξη της σχέσης σας.



ΙΧΘYΕΣ

Χρειάζεται να αφουγκραστείτε τις ανάγκες των άλλων και αυτό θα σας δώσει και μια δόση ρεαλισμού γιατί μερικές φορές σας διαφεύγει η πραγματικότητα και οι ανάγκες των άλλων. Ο Παρθένος ίσως να σας απασχολήσει περισσότερο με τα θέματα που έχει για επίλυση. Οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο θα χρειαστεί να είστε πολύ προσεκτικοί με τις προσωπικές σας αποφάσεις γιατί δεν θα έχετε τη σωστή εικόνα είτε του εαυτού σας είτε των άλλων. Επειδή έχετε ιδέες καλό είναι να ξεκινήσετε να ψάχνετε για να βρείτε με ποιο τρόπο θα τις υλοποιήσετε.


astrology.gr

Σχόλια