Άρτα: Αυτός είναι ο άνδρας που τεμάχισε και έβρασε το θύμα του



Με σκυμμένο το κεφάλι και με απίστευτη ψυχραιμία, ο 36χρονος κατά την ομολογία του στους αστυνομικούς άρχισε να περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το αποτρόπαιο έγκλημα που διέπραξε. Όπως ανάφερε ο κατηγορούμενος δολοφόνησε τον φίλο του επειδή πίστευε ότι του είχε κλέψει ηρωίνη και χρήματα από το πατρικό του σπίτι όπου τον φιλοξενούσε επί 20 ημέρες στις αρχές του νέου χρόνου.
Η εφημερίδα Espresso δημοσίευσε τη φωτογραφία του τη στιγμή που μεταφέρεται με χειροπέδες και αλεξίσφαιρο γιλέκο στον εισαγγελέα...


Το χρονικό του αποτρόπαιου εγκλήματος.

 Όπως είπε, μαζί με το θύμα και μία γυναίκα που συνελήφθη, έπαιρναν ναρκωτικά.
Ο δολοφόνος άρχισε να τσακώνεται με τον 48χρονο, επειδή πίστευε ότι του είχε κλέψει ηρωίνη και χρήματα. Ο καβγάς άναψε για τα καλά και τότε, ο δράστης πυροβόλησε δυο φορές στα πόδια και μία στο μάτι τον άτυχο άντρα και τον σκότωσε.

Αμέσως μετά άρχισε να πολτοποιεί το πτώμα με μπαλτά και βαριοπούλα.
Τα μικρά κομμάτια, όπως είπε στους αστυνομικούς, τα πέταξε σε βόθρο και τα μεγάλα τα έβρασε!Στη συνέχεια πήρε  πάλι μπαλτά και βαριοπούλα και έκοψε σε μικρότερα κομμάτια το τεμαχισμένο και βρασμένο πτώμα.

Εκείνα που ήταν μικρά τα πέταξε σε βόθρο και τα υπόλοιπα τα έριξε στον Άραχθο ποταμό. Όπως είπε στους αστυνομικούς ο δολοφόνος, φρόντισε να σκουπίσει τα ίχνη αίματος στην περιοχή και απομακρύνθηκε για να αποφύγει τη σύλληψη. Επιπλέον έκαψε τόσο τα δικά του ρούχα, όσο και τα ρούχα που φορούσε το θύμα του.

 

Σχόλια